Oppdater Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids-oppdateringer fikser feil, legger til nye funksjonen og forbedrer ytelsen til nåværende funksjoner.

Kaspersky Safe Kids kontrollerer oppdateringsserveren en gang i uken etter ny programversjon. Hvis det finnes en ny versjon, viser Kaspersky Safe Kids en varsling.

Hvis du oppdaterer premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids, vil du fremdeles bruke premiumversjonen av programmet etter oppdateringen.

Oppdater Kaspersky Safe Kids

Merk: Hvis lisensavtalen for sluttbrukere endres i forbindelse med en oppdatering av Kaspersky Safe Kids, må du godta før du kan installere den nye versjonen av programmet.